Fashion

Top 4 winteraccessoires

De dagen worden steeds korter, het weer wordt kouder en we beginnen al langzaam met het krabben van de autoruiten. Dit betekent dat het winterseizoen in zicht is. Maar wees niet getreurd, want we mogen eindelijk weer gebruik maken van onze favoriete winterse accessoires. De sjaal en muts mogen de kast weer uit en stiekem vinden we het toch wel fijn dat we onze dikke winterjas weer mogen dragen. Je combineert je outfit in de winter natuurlijk ook gewoon met de tofste accessoires en daarom vertellen we in deze blog de top 4 winteraccessoires! 

Koude handen? 

Het meest vervelende van de winter zijn dan toch wel de koude handen. ‘s ochtends na het krabben wordt het auto rijden ook nog eens een stuk lastiger, maar gelukkig is dit probleem heel eenvoudig te verhelpen. Probeer maar eens autohandschoenen uit! Deze handschoenen zijn klassiek ontworpen, zorgen voor meer grip tijdens het autorijden, houden de handen warm en maken ook nog eens je outfit helemaal compleet! 

De muts 

Tja… de muts is natuurlijk ook niet te missen in onze lijst. De muts is namelijk hét ultieme winteraccessoire voor op je hoofd. Het houdt namelijk niet alleen je hoofd lekker warm, maar het geeft echt een extra boost op je outfit. Je moet alleen wel rekening houden met een aantal punten bij het kopen van de juiste muts. De kleurkeuze is namelijk het belangrijkste. Stem de kleur van je muts altijd af met een ander kledingstuk die jij in je kledingkast hebt liggen. Vind je het best lastig om kleuren te combineren? Kies dan voor een donkere kleur zoals donkerblauw, grijs of zwart. Deze zijn altijd wel te combineren! 

Thermo sokken 

Net zoals het feit dat we last hebben van koude handen, hebben we ook al gauw last van koude voeten. De thermo sokken worden ieder jaar populairder en zijn dit jaar eigenlijk ook niet meer weg te denken. De thermo sokken zijn wel een stuk dikker dan normale sokken en zijn niet ideaal om te dragen met schoenen. 

Pantoffels

Ben je niet zo’n fan van de thermo sokken? Dan moet je toch wel fan zijn van de pantoffel boots. Met de pantoffel boots houd je niet alleen je voeten warm, maar zie je er ook nog eens goed uit binnen de deuren. Het grote voordeel van deze pantoffel boots is het feit dat deze in verschillende maten, soorten en prijsklassen te vinden zijn. De pantoffel boots zijn al te koop vanaf een paar euro, maar of deze je voeten ook even warm houden als de duurdere variant? Dat moet je toch echt zelf gaan testen, maar je maakt in ieder geval wel je thuis-outfit helemaal compleet!