Fashion

De 3 beste accessoire tips voor dit jaar

Elk jaar een andere stijl. Vaak met de goede voornemens nemen mensen zichzelf onder de loep. Wat ga je dit jaar anders of beter doen? Een nieuwe stijl kan daar zeker onderdeel van uitmaken. Wat wil je uitdragen en hoe wil je overkomen? Natuurlijk ben je jezelf en wil je dicht bij jezelf blijven. Maar ook jij hebt vernieuwing nodig. Laten we in ieder geval dit jaar de kwaliteit een beetje opschroeven. Het is tijd voor goede spullen!

Goede handschoenen

Jij bent sportief bezig! Je laat de auto vaker staan en pakt lekker de fiets. Top! Alleen die handen, die komen altijd bevroren op de locatie aan. Niet echt handig als je eenmaal op kantoor amper een mailtje kan typen en je handen aan de koffie verbrandt omdat je niet door hebt dat het zo heet is. De oplossing? Goede leren handschoenen. Niet om je koffie mee vast te houden, nee, juist voor buiten. Een must have voor elke man of vrouw. En als je er een beetje normaal mee omgaat, gaan een goed paar handschoenen zomaar 10 jaar mee. Leer is tijdloos! En online bestellen is tegenwoordig geen probleem. Check eenvoudig de handschoenen maattabel en jij hebt direct de juiste maat te pakken.

Luxe tas

Een fijne tas is tegenwoordig echt unisex. Dus ook mannen lopen met een mooie tas rond. Handig voor wat spullen en stijlvol onderdeel van je outfit. Met een tas kan je eindeloos combineren en je totale uitstraling accentueren. Kies jij voor classy of juist lekker sportief?

Naast stijl moet het ook praktisch zijn. Dus kies een formaat die past bij wat jij standaard mee wilt nemen. En bedenken hoe je hem draagt. Twee hengels staat stoer in de hand, maar is minder handig als er veel in zit en of je er dagelijks veel mee moet lopen. Of je bijvoorbeeld met de auto of met het OV reist bepaalt wel hoe jij de tas gebruikt. Het gaat dus zeker niet alleen om het uiterlijk, maar juist ook wat je er mee kunt.

Zonnebril

De zonnebril is een item wat toch in alle seizoen terug komt. Want ook ‘s winters kan zo’n laagstaand zonnetje erg lastig zijn. Het leuke is dat een zonnebril als product tijdloos is, maar het design erg trendgevoelig zijn. Al heb je daar toch de all time klassiekers, zoals de Aviator. Conclusie is dat je dit jaar wel weer een nieuwe modelletje kan gebruiken. Kies een mooi design bij de rest van je outfit en maak je uitstraling compleet.