Fashion

De leukste sieraden trends van 2021

Je kan nooit genoeg sieraden hebben. In dit blog lees je dan ook over de leukste sieraden trends van 2021 zodat jij weet wat je wel en niet in moet slaan om versierd 2021 door te komen. Wat voor soort ringen zijn nu in? Hoe groot mogen je oorbellen zijn? En hoe kies je voor originele sieraden? Al deze vragen komen aan bod in dit blog dus lees snel verder!

Kies stoere sieraden

De huidige sieradentrends liggen in het dragen van grove en stoere sieraden. Ze zeggen ook wel “More is more”. Helemaal dit jaar. Zo draag je bijvoorbeeld meerdere ringen om één hand om echt een statement te maken. Ga voor sieraden met een boho uitstraling en wees niet bang om te mixen en matchen. Zo is het bijvoorbeeld ook heel leuk om verschillende ringen om één vinger te dragen. Je steelt echt de show met een boho ring en een aanvulling van een paar kleine, dunne ringetjes. Op deze manier creëer je het wel bekende ‘stacking’ effect en volg je de laatste sieradentrends.

Oorbellen trends van 2021

Ze zijn weer terug van weggeweest: de grote oorringen! Hoewel het dragen van grote loops afgelopen jaren passé was, zijn ze nu weer helemaal in. Ga voor een grote oorbel met hanger of edelsteen om de loops een leuke twist te geven. Overigens hoef je niet te stoppen na het uitkiezen van een grote oorbel. Vul je oor verder aan met andere oorbellen, zoals kleine ringetjes of knopjes, om de ear party af te maken. Daarnaast is de ear cuff helemaal hot en hoort dit sieraad zeker tot de oorbellen trends van 2021. Een ear cuff is een neppiercing die je met een kliksysteem eenvoudig in en uit je oor haalt. Je schuift dit sieraad om je oorschelp waardoor je ‘m geen dag op dezelfde plek hoeft te dragen. Combineer je earcandy en je oor straalt als nooit tevoren.  

Persoonlijk randje aan je sieraden

Hoewel een sieraad natuurlijk altijd leuk is, til je het nog net naar een hoger niveau door te kiezen voor persoonlijke sieraden. Wat helemaal past in de sieraden trends van 2021 is het dragen van gegraveerde sieraden. Hoe mooi als je een naam, initiaal of datum altijd bij je draagt wanneer je je sieraad omhangt? Of heb je wel eens aan geboortestenen gedacht? Voor elke maand is er een edelsteen en dit kun je bijvoorbeeld terug laten komen in een ring. Zo kies jij de edelsteen uit die hoort bij de maand van bijvoorbeeld je verjaardag of de geboorte van je kind. Eén blik naar de steen en je denkt weer even terug naar dat ene speciale moment. Zolang het voor jou betekenis heeft, maakt het je sieraad persoonlijk. Zo draag je je sieraden met volle trots!