Uncategorized

De tofste technologische gadgets van 2022!

Wij zijn alweer een tijdje in 2022 en de technologie blijft maar groeien. Elk jaar krijgen we weer te maken met nieuwe technologische gadgets die ons leven een stuk makkelijker maken. In deze blog zullen we de tofste technologische gadgets van 2022 behandelen! 

1. High-end hoortoestellen 

We horen je al denken… Hoortoestel en gadgets? Ja! Ook hoortoestellen rekenen wij in 2022 onder gadgets. De hoortoestellen zijn qua techniek en mogelijkheden ontzettend hard gegroeid. De hoortoestellen zijn heel eenvoudig te koppelen met je smartphone, televisie en hifi apparaten. Daarnaast zijn er zelfs hoortoestellen die het mogelijk maken om andere talen voor je te vertalen. Je hebt bij deze hoortoestellen de mogelijkheid om te kiezen tussen oplaadbaar of met batterijen. Voor hoortoestellen met batterijen raden wij de rayovac 10 batterijen aan om het beste uit je hoortoestel te halen. 

2. Abusizz lamp+ projecter

Met de Abusizz lamp+ projecter stuur je de inhoud van je telefoon heel eenvoudig naar de tafel toe. Je gebruikt je vinger als muis en brengt zo je smartphone naar een hoger niveau. De beelden zijn Full HD en de lamp ziet eruit als een hanglamp. Of het heel bruikbaar is, dat durven we nog niet te zeggen, maar of het tof is? Dat zeker! 

3. De slimme hondenluik 

In een wereld waar steeds meer producten ‘smart’ worden, hebben we nu ook te maken met een slim hondenluik. De myQ Pet Portal heeft twee 1080p-camera’s waarmee de hond aan iedere zijde wordt herkend. Wilt je hond naar buiten? Dan krijg je per direct een notificatie op je telefoon om dit verzoek goed te keuren. Infraroodsensoren zorgen ervoor dat de staart niet vast komt te zitten en om het nog mooier te maken, de microfoon en speaker zorgt ervoor dat je ook nog eens op afstand met je hond praat. Toffer dan dit krijg je het niet! 

4. De slimme stofzuiger

De slimme stofzuiger is de afgelopen jaren een ontzettend populair item geworden. Samsung wilt de stofzuiger naar een hoger niveau tillen door kunstmatige intelligentie toe te passen. De robot scant de kamer om een schoonmaakroute op te stellen en herkent kwetsbare objecten zoals glazen tafels. Deze robot stofzuiger maakt hier voorzichtiger schoon en laat zichzelf zakken om bijvoorbeeld onder de bank te passen. 

5. Nooit meer strijken? 

Met behulp van de Foldimate hoef je nooit meer te strijken. De Foldimate zorgt er namelijk voor dat al je was automatisch wordt gestreken en opgevouwen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je gewassen kleding in de Foldimate te stoppen en de rest gaat vanzelf.