Woontrends
Inrichting

Dit zijn dé trends op het gebied van wonen

In deze blog worden alle trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur prijs gegeven. We geven tips over hoe jij zo trendy mogelijk je huis inricht. 

Stalen deuren

Één van de mooiste trends op het gebied van woonkamers is een stalen taatsdeur. Een stalen taatsdeur is meestal niet gemaakt van staal maar van veel lichter en duurzamer aluminium. Verder is een stalen taatsdeur een deur die aan de boven- en onderkant scharniert. Hierbij valt de deur in een afgewerkte sparing en niet in een kozijn. Hierdoor is de stalen taatsdeur aan beide kanten te openen. Een stalen taatsdeur met glas laat veel licht door. Hierdoor laat het aangrenzende ruimtes met elkaar communiceren. Een stalen taatsdeur is een deel van je interieur, dit is anders dan bij een normale deur. Daarom staat een stalen taatsdeur op nummer 1 op de trends en ontwikkelingen. 

Maak gebruik van een pronkstuk

Met een mooi pronkstuk in je woonkamer, creëer je een totaalplaatje aan je woonkamer. Door gebruik te maken van een mooi schilderij, een plantenpot of een pilaar creëer je impact in je woonkamer. Wanneer je hier ook nog een persoonlijke twist aan geeft zit je woonkamer vol met karakter en persoonlijkheid. Een mooi pronkstuk zorgt ervoor dat jij binnen no-time je woonkamer voorziet van een stijlvolle luxere look. 

Botanisch wordt steeds populairder

Door de opwarming van de aarde wordt duurzaamheid steeds belangrijker voor mensen. Hierbij worden producten die gemaakt worden van duurzaam materiaal steeds vaker een vast onderdeel van het interieur. Denk hierbij aan producten zoals bamboe, linnen, alpaca wol en linnen. We zien steeds vaker dat de natuur in huis wordt gehaald. Wanneer je een tuin hebt is het ideaal om binnen en buiten met elkaar te verbinden met deze trend. Het ziet er niet alleen mooi uit maar het is ook nog eens gezond. Planten zorgen namelijk voor een gezonde en goede luchtvochtigheid in huis. Dit voorkomt hoofdpijn, droge ogen en een droge huid. 

Vintage is terug van weggeweest

We zien dat een vintage interieur weer terug komt, maar nu met een verweerde uitstraling. Onder het mom van imperfectie is perfectie. Hierbij passen verweerde materialen als brons en tin perfect bij. Ook doen marmeren vintage meubels het ook goed. Neem eens de tijd om het internet af te steunen op zoek naar schatten

Dit waren de nieuwste interieur trends op het gebied van wonen. Wij wensen je veel succes met het aankleden van jouw interieur.