Familie

De hotspots van Antwerpen

Heb je voor de komende vakantie al een land of stad uitgekozen? Blijf je in Nederland of ga je de grens over? Wat dacht je van een trip naar onze buren in België? België heeft heel veel bezienswaardigheden te bieden in de vele steden. Een van de steden is Antwerpen! Deze stad heeft zowel interessante als leuke bezienswaardigheden. Hieronder lees je iets over een aantal van de hotspots die je op jouw Antwerpen bucketlist kan toevoegen!

Souvenir

Na het bezoeken van de hotspots in Antwerpen zal je natuurlijk op zoek gaan naar een leuke souvenirs die je als herinnering mee gaat nemen. Je kan in Antwerpen een magneetje of een beeldje kopen. Alleen zit je koelkast misschien al vol met magneetjes en er is ook geen ruimte in of op je kast meer. Deze keer wil je een origineel souvenir waar je naar kunt kijken en waarna je meteen denkt aan de vele plekken die je bezocht hebt! Wat dacht je van het speelkleed van Antwerpen als souvenir? Hierop vind je circa 30 hotspots van Antwerpen en ik durf te wedden dat je hier wel een aantal van bent tegengekomen tijdens je vakantie in België. Het speelkleed zal je doen denken aan de leuke tijd die je beleefd hebt en al de bezienswaardigheden die je bent tegengekomen! Het speelkleed kan je ophangen aan de muur, op de grond laten of gemakkelijk oprollen en ergens opbergen.

Parken

Een van de parken waar je gemakkelijk je dagje mee kan vullen is de dierentuin. Van vissen tot aan apen. Van vogels tot aan leeuwen. Van pinguïns tot aan olifanten. Je kan bekijken hoe de dieren gevoerd worden en proberen wat leuke kiekjes te schieten met fotobommende dieren op de achtergrond! Als je liever ergens heen gaat waar je wat activiteiten kan ondernemen kan je langsgaan bij een pretpark. Hier kan je een adrenaline boost krijgen in de vele snelle en metershoge attracties. Als je dit soort attracties eng vindt kun je je ei kwijt in de wat rustigere attracties! 

Voetbalstadion

Voor de echte voetballiefhebbers kan een bezoekje aan het Bosuilstadion in Antwerpen niet missen op de bucketlist! In dit stadion hebben jaren geleden zelfs WK wedstrijden plaatsgevonden. Hiernaast hebben er 31 vriendschappelijke wedstrijden tussen Nederland en België plaatsgevonden in het Bosuilstadion. Het Bosuilstadion heeft plaats voor 16.144 toeschouwers. Het stadion wordt nog steeds gebruikt en behoort tot de top 5 grootste voetbalstadions van België!