MERRY XMAX

 

MAX BROTHERS is dé locatie voor uw kerstborrel. Speciaal voor zakelijk Arnhem hebben wij een bijzonder kerstarrangement samengesteld.

Onze verrassende evenementenlocatie MAX BROTHERS in hartje centrum wordt ook dit jaar weer volledig in kerstsfeer gehuld! Schitterend opgetuigde kerstbomen, prachtige decoratie en in kerstkleding gehulde barkeepers. Kortom, u waant zich in een waar winterwonderland, dé perfectie locatie om uw kerstborrel of jaarafsluiting te vieren, zonder zelf de zorgen en kerststress te hebben.

Onze unieke zalen zijn vanzelfsprekend exclusief voor uw evenement, waardoor u de beschikking heeft om intiem te borrelen met uw gezelschap en daarbij de mogelijkheid heeft om de zaal naar wens te laten inrichten. Door de verscheidenheid in onze ruimtes is het mogelijk om van 20 tot 200 man een intiem en gezellig kerstfeest te vieren!

KERSTARRANGEMENT 2015                € 27.50

  • 4 uur drankarrangement; bier, wijn en frisdrank
  • Diverse luxe borrelhapjes & platters
  • Exclusief gebruik van onze sfeervolle zalen met eigen bar
  • Professionele licht- en geluidsappratuur en DJ-Booth
  • Te boeken vanaf 20 personen.

Speciaal voor de kerst hebben onze chefs leuke en vooral lekkere borrelhapjes samengesteld. Geserveerd op grote platters, waardoor het perfect past bij de uitbundige kerstsfeer en er in de kerstgedachte met elkaar gedeeld kan worden. Gedurende de avond wordt er (4 uur lang) bier, wijn en fris geschonken en de hele avond worden er diverse hapjes aangeboden. Bijvoorbeeld bestaand uit:

MAX PLATTERS

Bitterballen met mosterd, Chickenwings, Mini loempia’s met spicy saus, kipvleugels, Blauwaderkaas. Serranoham, Coburgerham, Salami, Carpaccio, Fuet, Goudse jonge kaas, Old Amsterdam, Blauwaderkaas en geitenkaas en verschillende winterse hapjes

TAFELHAPJES

Nacho’s met diverse dips, , oerbrood met verschillende sausjes, jonge en oude kaas, groentefriet, borrelnootjes en olijven

Bovenstaand arrangement is naar wens uit te breiden met een top dj, smakelijk buffet, gebruik van onze authentieke FEBO snackwand, cocktailbar met flairtender, live band of ander entertainment. Daarnaast kan de kerstdecoratie uitgebreid  worden in de huisstijl van uw bedrijf. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Het arrangement is geldig t/m 31 januari 2016 en dus tevens heel geschikt voor een Nieuwjaarsborrel.