arnhem echte liefde

TROUWEN BIJ MAX BROTHERS


MAX BROTHERS kan jullie complete trouwdag organiseren!

Max Brothers is een officiële trouwlocatie van de gemeente Arnhem.

Van ceremonie en receptie tot een uitgebreid diner en spetterende feestavond. Voor elk deel van de mooiste dag van jullie leven kun je bij ons terecht. Wij verzorgen alles! De unieke locatie, ambiance en mogelijkheden maken een bruiloft bij Max Brothers daadwerkelijk tot de allermooiste dag die je maar kunt wensen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze dag is en zorgen er met onze ervaring en vakkundigheid voor dat jullie verwachtingen worden waargemaakt en overtroffen!

Elke trouwlocatie kent zijn eigen atmosfeer,en op basis daarvan kiezen bruidsparen waar zij willen gaan trouwen, dineren en feest willen geven. Het is hét hoogtepunt in jullie leven. MAX BROTHERS biedt met de verschillende zalen ook vele mogelijkheden voor een unieke bruiloft. In de zaal Heaven kan bijvoorbeeld getrouwd en gedineerd worden. Wanneer jullie op zoek zijn naar een warm welkom voor u gasten met champagne kunnen jullie perfect terecht in café Ovidius. Ook voor een spetterende feestavond zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

 

 

dirk zeelenberg klein

Samenwerking met een wel zeer bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand

Max Brothers heeft de samenwerking met haar vertrouwde Arnhemse ambtenaren van de burgerlijke stand uitgebreid door een samenwerking aan te gaan met niemand minder dan Dirk Zeelenberg.

Naast acteur in onder andere All Stars en Divorce is Dirk bij Max Brothers in te huren als bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) om van uw huwelijksceremonie een onvergetelijke ervaring te maken.

 

Een bruiloft is natuurlijk bij uitstek een evenement dat maatwerk vereist. Daarom staan onze eventmanagers altijd voor jullie klaar om samen tot de perfecte dag te komen. Nieuwsgierig naar de locatie en mogelijkheden. Neem dan contact met ons op, we ontvangen jullie graag op onze locatie.